BORDUUR ENCYCLOPEDIE | MARIEKE HELPT

paardendekens

Hulpvideo’s en probleemoplossing voor de meest voorkomende uitdagingen met borduren en bedrukken.

(speciaal voor collega’s, starters en hobbyisten)

 Video’s (Youtube);

Of kijk hieronder in de carousel.

Ontmoet Marieke: Een Leven Lang Borduren

Marieke heeft al sinds de jaren ’80 haar hart verloren aan het maken van kleding en borduren. Na het afronden van haar opleiding mode en kleding, inclusief DETEX, richtte ze BabyKado op, het eerste borduurbedrijf die unieke geborduurd gepersonaliseerde kraamcadeaus bood.

Haar tutles (samenvoeging van het woord betuttelen en knuffels), waarvan iedereen nu weet wat er mee bedoeld wordt, borduurberen, pluche, en uiteraard kleding, textiel zoals handdoeken en lakens, etc. waren een groot succes. Het borduren deed ze natuurlijk altijd zelf met 12 hobby borduurmachines tegelijk en veel artikelen heeft ze in het begin zelf geproduceerd, maar later in Azië laten maken. Met name de konijnen met specifiek lange oren zodat ze geborduurd konden worden, die iedere hobby borduurder tegenwoordig wel kent.

Later specialiseerde Marieke zich in bedrijfskleding en het borduren van logo’s. Vooral nadat er steeds meer hobbyisten hetzelfde gingen doen.

Met de komst van de hobbyisten, kam er ook steeds meer vraag om hulp. En vanwege de groeiende vraag biedt ze nu ook borduurbestanden aan voor collega’s, starters en hobbyisten. Wil tu bestanden laten maken of heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten via het contactformulier.

De toewijding van Marieke heeft geleid tot een rijke bron van kennis, welke we delen op onze blog en vlog. Wij hopen dit te kunnen laten uitgroeien tot een ware encyclopedie voor machinaal borduren.

Uw vragen en tips zijn welkom en zullen bijdragen aan onze groeiende gemeenschap van borduurliefhebbers.

Wij zijn Busybees.promo, een handelsnaam van De Borduurshop BV.

Met drie decennia aan ervaring in onze branche staan wij garant voor deskundigheid en kwaliteit.

Busybees is de nieuwe, overkoepelende naam waaronder al onze voormalige websites — zoals o.a. deborduurshop.nl, badgesenpatches.nl, bedrukken-borduren.nl en logo-digitaliseren.nl — zijn samengebracht. Deze verandering zorgt, zo hopen wij, voor een duidelijker en meer gestroomlijnde ervaring voor al onze bezoekers en klanten.

author avatar
Maga Zzzine