Wat kost een borduurkaart maken en/of logo vectoriseren?

Prijzen op deze site zijn enkel voor het punchen (maken van een borduurkaart),  of vectoriseren van een plaatje en hebben dus niets te maken met de prijzen welke wij vragen voor borduurwerk, bedrukken, etc . 

Daarvoor kun u het beste een offerte aanvragen bij deborduurshop.nl (via [email protected] of contact)

Over het algemeen is punchen goedkoper en in sommige gevallen is enkel tekst zelfs “gratis”, wanneer u ook bij ons laat borduren en de kleding of textiel aanschaft.

Dus daarvoor a.u.b. een offerte aanvragen.

(Wij leveren voornamelijk aan bedrijven, echter, ook voor hobbyisten geldt; prijzen zijn ex btw.)


GRATIS BESTAAT NIET! (wel voor weinig)

U laat u vast niet voor de gek houden en u laat zich goed informeren en vergelijkt de reacties en ontvangen offertes toch eerst alvorens een order te plaatsen?

Transparantie;

Wanneer een collega aanbiedt dat het omzetten naar borduurbaarbestand gratis is, dan kan dat alleen wanneer de prijs in iets anders wordt meegenomen. Niemand werkt gratis. Vergelijk de totaal prijs.

PRAAT EEN COLLEGA OVER DIGITALISEREN VAN UW LOGO? Leg dan even uit dat het gaat om een borduurkaart maken. U weet waarom en bent beter geinformeerd dan de collega. (want u las onze home page  🙂  )

Wij leveren hoge kwaliteit borduurwerk. Dat kan enkel wanneer je gebruik maakt van de juiste professionele software en wanneer de gene die digitaliseert veel ervaring en kennis en vooral plezier in het werk heeft.

Om een logo te kunnen borduren moet het omgezet worden naar een borduurbaarbestand. Zonder een borduurbaar bestand weet een borduurmachine niet wat het moet borduren.

Als wij voor u mogen punchen (borduurbaar maken) én wij mogen uw borduurwerk ook voor u maken, dan kunnen wij een offerte maken op basis van het totale werk. Dus inclusief het digitaliseren / punchen van uw logo. Dan zijn de kosten voor het digitaliseren uiteraard lager. (en misschien dus het punchen “gratis” 🙂 )

Een vaste prijs voor punchen is niet mogelijk. Tenzij wij een standaard veel te hoge prijs zouden vragen. Maar dat willen wij niet, want dat is niet nodig. Wij vragen bedragen variërend tussen de € 0,00 tot € 29,95 voor “normale” logo’s en afhankelijk van de tijd welke noodzakelijk is om te digitaliseren en het borduren. Echter zijn (familie) wapens, en sommige plaatjes als (thunderdome achtige) doodskoppen e.d., vaak zeer tijdrovend. (en zien wij dus niet als “normaal“)  Vooral als u een kwalitatief goed borduurwerk wilt en dat is het enige dat wij willen leveren. Daardoor kan de prijs voor het punchen daarvan hoger uitvallen.

Het logo bepaalt de punch tijd en de punchtijd de kosten.

(voorbeeld plaatjes en film volgen z.s.m.)


De prijs welke wij vragen voor vectoriseren van “standaard / gangbare” logo’s  is;

  • eenvoudig logo vectoriseren € 21,95
  • gemiddeld logo vectoriseren € 27,95
  • complex logo vectoriseren € 29,95

Uitzonderlijk complexe logo’s  zoals (familie)wapens e.d. op aanvraag.

De kwaliteit van ons werk is absoluut perfect. Wij hebben ervaring sinds 1996 en gebruiken de nieuwste versies van de duurste professionele software verkrijgbaar. Onze vectoriseerders, doen dit dagelijks en niet enkel bedrijfsmatig, maar ook voor hobby en kunst projecten en zijn zeer deskundig.

Wij leveren binnen 3 werkdagen nadat u akkoord geeft voor de offerte/prijs en de een order plaatst.


Mail, voor een offerte voor het maken van een vector bestand of borduurkaart, uw logo, foto of plaatje naar de Borduurshop BV  (evt. ook voor het daadwerkelijk borduren of bedrukken op kleding of textiel). [email protected] (contact)

Click to listen highlighted text!