Digitaliseren, punchen (borduurkaart maken) van logo, foto of plaatje

BORDUURSHOP PAGINA BEDOELD VOOR COLLEGA’S EN BORDUUR HOBBYISTEN DIE NIET ZELF DIGITALISEREN EN IS MOMENTEEL ONDER CONSTRUCTIE. AANVRAGEN IS WEL MOGELIJK.

De prijzen op deze pagina hebben niets te maken met de prijzen welke wij vragen voor uw borduurwerk. Daarvoor kun u het beste een offerte aanvragen www.deborduurshop.nl 

(voorbeelden)

Wij leveren hoge kwaliteit borduurwerk. Dat kan enkel wanneer je gebruik maakt van de juiste software en wanneer de gene die digitaliseert veel ervaring en kennis en vooral plezier in het werk heeft.
Om een logo te kunnen borduren moet het omgezet worden naar een borduurbaarbestand. Zonder een borduurbaarbestand weet een borduurmachine niet wat het moet borduren.
Als wij voor u moeten digitaliseren én wij mogen uw borduurwerk ook voor u maken, dan kunnen wij een offerte maken op basis van het totale werk. Dus inclusief het digitaliseren van uw logo. Dan zijn de kosten voor het digitaliseren verhoudingsgewijs laag. (Wij vragen bedragen variërend tussen de € 0,00 tot € 39,95 afhankelijk van de tijd welke noodzakelijk is om te digitaliseren en het borduren)

(voorbeelden)

Echter hebben wij ook klanten die enkel een gedigitaliseerd bestand van ons willen ontvangen. Meestal omdat men zelf een borduurmachine heeft, maar geen tijd voor het digitaliseren, of niet de juiste software voor het digitaliseren, of wellicht is er een andere reden.
Wij kunnen in dat geval deze dienst aanbieden. U zult echter begrijpen dat enkel het uurloon voor digitaliseren hoger ligt dan wanneer wij ook mogen borduren of ook de textiel of kleding mogen leveren. Dat spreekt natuurlijk voor zich.

(voorbeelden volgen)

De prijs welke wij vragen voor enkel digitaliseren is;

€ 1,90 per 1000 steken
Minimaal bedrag € 9,95
Maximaal bedrag € 35 =
Wij leveren binnen maximaal 48 uur nadat u een order op geeft, maar over het algemeen binnen 24 uur. Spoed is mogelijk binnen 8 uur echter vragen wij daar 10% extra voor.

(voorbeelden volgen)

Click to listen highlighted text!