2.a) Wat kost Punchen? (omzetten naar borduurbaar bestand)

De prijs van het punchen is afhankelijk van uw logo.

Wij kunnen helaas niet in 1 keer zeggen wat de kosten zijn. Sommige collega’s doen dit wel en wij begrijpen dat dit prettig is. Echter betaald u dan in de meeste gevallen te veel.

Punchen, kost tijd. Uw logo wordt als het ware overgetrokken. Bij dat overtrekken krijgt het programma “opdrachten” om steek dichtheid, steeklengte, steekrichtingen en nog veel meer te bepalen. Daarmee wordt het borduurwerk “levendig” gemaakt. Hoe beter de puncher en hoe beter het programma waarmee deze werkt, hoe beter het eindresultaat zal zijn.

Het ene logo is het andere logo niet. Een eenvoudige lijntekening kan bijvoorbeeld sneller omgezet worden naar een borduurbaarbestand dan een logo met kleur overlopen of veel details. De tijd is hetgeen er betaald moet worden. Hebben wij 15 minuten nodig om uw logo om te zetten naar borduurbaarbestand, dan betaald u uiteraard minder dan wanneer wij een uur of langer nodig hebben.

Daarom variëren de prijzen van het punchen, van gratis, tot € 39,95 ex btw. voor “normale” logo’s.  voor (familie)wapens en uitgebreide bijzondere plaatjes kan dit uiteraard iets meer zijn. Een offerte is natuurlijk gratis en volledig vrijblijvend.


Wilt u een offerte ontvangen voor het maken van een borduurbaar bestand of vectoriseren van uw logo? Of wilt u bedrukte of geborduurde bedrijfskleding, werkkleding, promotionele kleding of textiel ontvangen, stuur dan a.u.b. een mail aan info@deborduurshop.nl (contact)

 

Ook collega’s en hobbyisten zijn natuurlijk van harte welkom. Wij hebben een team van mensen welke continu en ook in opdracht van collega’s en hobbyisten werken. Geen probleem. U ben echt niet niet de enige die niet in eigen beheer puncht. Tenslotte is dit een tijdrovend proces en vindt niet iedereen dit even leuk.